SIVIILIPALVELUSKESKUKSEN TILAT PALVELUSVELVOLLISILLE


Koulutuskeskukseen kuuluu noin kolmisenkymmentä rakennusta.

Luentosalit ja opetustilat

Koulutuskeskuksella on käytössään kolme ajanmukaisella av-tekniikalla varustettua luentosalia: Sikala, Lampola ja Pakkaamo. A-talossa on myös ATK-luokka, jossa on 20 työasemaa.

Vapaa-ajanviettoon tarkoitetut tilat

Sikala toimii oppituntien ulkopuolella vapaa-aikakeskuksena. Sikalassa toimii kanttiini, josta on luettavissa tilattuja lehtiä. Kanttiinissa on käytössä seitsemän tietokonetta, biljardipöytä, pingispöytä, flippereitä sekä PlayStation. Kanttiinissa on myös kahvi-/välipala-automaatti ja pieni kirjasto. Kanttiini on avoinna maanantaista torstaihin 1klo 2.00 - 12.30 ja 16.30 - 22.30. C-talon alakerrassa on bändikämppä, joka on avoinna tiistaista torstaihin klo 16.00 - 21.00. Katso lisätietoja vapaa-ajasta täältä.

B-talo

Majoitustilat

Koulutuskeskuksen majoitustilat sijaitsevat keskitetysti A, B ja C-taloissa. Majoitustiloihin mahtuu 246 henkilöä. B-talossa on yksi allergiahuone ja yksi huone naispuoliselle palvelusvelvolliselle.

Ruokala

Koulutuskeskuksen ruokala sijaitsee C-talossa. Ruokalaan mahtuu kerrallaan 130 ruokailijaa ja siellä tarjotaan päivittäin neljä ateriaa (aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala).

Kuraattori ja työpalveluasiantuntija

B-talossa, sisäänkäyti A-talon (respa) puoleisesta päästä.

Klinikka

B-talossa toimii klinikka, jossa on sairasvastaanotto päivittäin 8.00 - 9.00 ja 12.00 - 12.30. Muina aikoina klinikka keskittyy palveluskelpoisuustarkastusten suorittamiseen. Lisätietoja klinikasta täältä.

 

Hallintorakennus Konttori

Koulutusasiantuntijat

Koulutustiimin työtilat sijaitsevat järven rannassa uuden hallintorakennuksen Konttorin yläkerrassa.

Hallinto

Siviilipalveluskeskuksen hallinto-osasto sijaitsee järven rannassa uuden hallintorakennuksen Konttorin alakerrassa. Hallinnon asiakaspalveluajat ovat ma - to 8.30 - 11.00 sekä 12.00 - 15.30 ja pe 8.00 - 11.00 - 12.00 - 14.15.

Respa

A-talon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee siviilipalveluskeskuksen vastaanotto. Ilmoittautuminen palvelukseen ja monet muut käytännön asioinnit tapahtuvat tässä pisteessä. Respa toimii 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä. Lisätietoja respasta täältä.

Sauna

Siviilipalvelusvelvollisille tarkoitettu sauna on erillisessä rakennuksessa rannassa. Tässä tilassa toimii myös yksityinen pesula. Sauna on lämpimänä tiistaisin ja torstaisin klo 18 - 21.30.

Kokoustilat

Konttorissa sijaitsevat koulutuskeskuksen kokous- ja edustustilat. Lisäksi kokoustilana toimii C-talon kabinetti.

Kuntosali ja liikuntamahdollisuudet

Koulutuskeskuksella on oma kuntosali, joka on myös ulkopuolisten käytössä. Koulutuskeskuksen alueella on jalkapallo- ja lentopallokenttä sekä aivan läheisyydessä pururata ja vaellusreitti Lapinjärven ympäri.

Siviilipalveluskeskuksen asuntolan järjestyssäännöt

Siviilipalveluskeskuksen järjestyssäännöt

 

LINKIT: Tervetuloa siviilipalvelukseen-lehti