SIVIILIPALVELUSKESKUKSEN TILAT PALVELUSVELVOLLISILLE


Koulutuskeskukseen kuuluu useita eri rakennuksia.

Luentosalit ja opetustilat

Koulutuskeskuksella on käytössään Auditorio ja erilaisia luentosaleja/ryhmätyöskentelytiloja: Lampola, Sikala, Talli, Kanala ja Piika. A-talossa on myös ATK-luokka, jossa on 20 työasemaa.

Vapaa-ajanviettoon tarkoitetut tilat

Vapaa-aikakeskuksena oppituntien ulkopuolella toimii A-talon pohjakerros. Sieltä löytyy pieni Kanttiini, jossa voit lukea tilattuja lehtiä. Pohjakerroksessa voit myös pelata biljardia, pöytäfutista ja ilmakiekkoa. Iltaisin voit lainata vapaa-aikavelvollisilta PS4:n ohjaimen pelaamista varten, myös PS2 löytyy. Kanttiinissa on kahvi- ja snackautomaatti, joista voi ostaa erilaisia kahveja sekä karkkia/suklaata/sipsejä/välipalakeksejä. Kumpikin automaatti toimii vain kolikoilla. Vapaa-aikatilat ovat päivisin käytössä rajoitetusti ja iltaisin avoinna maanantaista torstaihin klo 16.30-22.20. C-talon alakerrassa on bändikämppä, joka on avoinna maanantaista torstaihin klo 16.00-21.00.

Katso lisätietoja vapaa-ajasta täältä.

 

Majoitustilat

Koulutuskeskuksen majoitustilat sijaitsevat keskitetysti A, B ja C-taloissa. Majoitustiloihin mahtuu 246 henkilöä. B-talossa sijaitsevat huoneet ovat allergiahuoneita. Lisäksi B-talossa sijaitsee kaksi naispuolisille velvollisille tarkoitettua huonetta.

Ruokala

Koulutuskeskuksen ruokala sijaitsee C-talossa. Ruokalaan mahtuu kerrallaan 130 ruokailijaa ja siellä tarjotaan päivittäin neljä ateriaa (aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala).

Klinikka

B-talossa toimii klinikka, jossa on sairasvastaanotto päivittäin 8.00 - 9.00 ja 12.00 - 12.30. Muina aikoina klinikka keskittyy palveluskelpoisuustarkastusten suorittamiseen. Lisätietoja klinikasta täältä.

B-talosta löydät myös kuraattorin ja työpalveluasiantuntijan. Sisäänkäynti klinikan kautta.

 

Hallintorakennus Konttori

Koulutusasiantuntijat

Koulutustiimin työtilat sijaitsevat järven rannassa uuden hallintorakennuksen Konttorin yläkerrassa.

Hallinto

Siviilipalveluskeskuksen hallinto-osasto sijaitsee järven rannassa uuden hallintorakennuksen Konttorin alakerrassa. Hallinnon asiakaspalveluajat ovat ma - to 8.00-16.00 ja pe 8.00 - 14.00.

Respa

A-talon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee siviilipalveluskeskuksen vastaanotto. Ilmoittautuminen palvelukseen ja monet muut käytännön asioinnit tapahtuvat tässä pisteessä. Respa toimii 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä. Lisätietoja respasta täältä.

Sauna

Siviilipalvelusvelvollisille tarkoitettu sauna on erillisessä rakennuksessa rannassa. Tässä tilassa toimii myös yksityinen pesula. Sauna on lämpimänä tiistaisin ja torstaisin klo 18 - 21.30.

Kokoustilat

Konttorissa sijaitsevat koulutuskeskuksen kokous- ja edustustilat. Lisäksi kokoustilana toimii C-talon kabinetti.

Kuntosali ja liikuntamahdollisuudet

Koulutuskeskuksella on oma kuntosali, joka on myös ulkopuolisten käytössä. Koulutuskeskuksen alueella on jalkapallo- ja lentopallokenttä sekä aivan läheisyydessä pururata ja vaellusreitti Lapinjärven ympäri.

Siviilipalveluskeskuksen asuntolan järjestyssäännöt

Siviilipalveluskeskuksen järjestyssäännöt

 

LINKIT: Tervetuloa siviilipalvelukseen-lehti