USEIN KYSYTTYÄ

 

Mistä saan salasanat sivariWebbiin?

Kun työpalvelupaikka hyväksytään siviilipalveluspaikaksi, saa paikan vastuuhenkilö käyttöoikeuskirjeen, salasanan ja käyttäjätunnuksen sivariWebiin. Palveluspaikan muut rekisterin käyttäjät saavat salasanan ja käyttäjätunnuksen palveluspaikan vastuuhenkilöltä.

Jos salasana on unohtunut, saat sen tekstiviestinä sivariWebistä painamalla 'Salasana unohtunut' -kohtaa.

Jos sinulla on ogelmia kirjautumisen kanssa ole yhteydessä sähköpostilla Leena Heikkilään (leena.heikkila(at)ely-keskus.fi) tai Susanna Ollakseen (susanna.ollas(at)ely-keskus.fi). Lisätietoja sivariWebistä saa täältä.

 

Tarvitsemme kipeästi siviilipalvelusvelvollista työpalvelupaikkaamme, mutta emme ole saaneet yhtään hakemusta. Mitä voisimme tehdä asian eteen?

Mikäli ette ole vielä ilmoittaneet vapaasta paikastanne Sivariwebissä, se kannattaa tehdä ensimmäiseksi. Lisäksi voitte lähettää meille vapaasta työpalvelupaikasta erillisen mainoksen, jonka kiinnitämme täällä seinälle. Voitte myös itse tulla paikan päälle kertomaan vapaasta palveluspaikastanne palveluspaikattomille (tämä on mahdollista pääsääntöisesti joka toisena maanantaina). Yhtenä vaihtoehtona on myös mainostaa paikkaanne siviilipalveluskeskuksen Facebook-sivuilla.

 

Eikö se riitä, että siviilipalvelusvelvollinen näyttää työpalvelupaikan esimiehelle rikosrekisteriotteen?

Ei. Siviilipalvelusvelvollinen työskentelee Siviilipalveluskeskuksen alaisena, vaikka onkin teillä työpalvelussa. Siviilipalveluskeskus on vastuussa siitä, ettei siviilipalvelusvelvollisella ole rikosrekisteriä työskennellessään paikassa, jossa on alle 18-vuotiaita. Velvollisen ei tarvitse näyttää rikosrekisteriotetta työpavelupaikassa, vaan riittää, että se näytetään Siviilipalveluskeskuksessa.