Ohjeet

Huom:  Jos olet käynyt koulutusjakson ennen 1.2.2013, pyydä palveluspaikkaasi katsomaan kotiuttamispäivämääräsi siviilipalvelusrekisteristä. Älä käytä tätä laskuria!

Siviilipalveluksen alkamispäivä: Merkitse tähän koulutusjakson alkamispäivämäärä.

Aiemmin suoritetun siviilipalveluksen määrä: Merkitse tähän aiemmin suoritettujen palveluspäivien määrä. (= Olet käynyt osan koulutusjaksoa aikaisemmin tai suorittanut työpalvelusta Lapinjärvellä ennen koulutusjakson alkua).

Suoritetun varusmiespalveluksen määrä: Merkitse tähän armeijassa suoritetut päivät ilman kertoimia. Mikäli et ole käynyt varusmiespalveluksessa, jätä kohta tyhjäksi.

Varusmiespalveluksen määrätty kesto: Valitse, montako päivää varusmiespalvelus olisi kestänyt, jos se olisi suoritettu loppuun armeijassa.Jos sinulle on määrätty: 180 vrk valitse 165 vrk, 270 vrk valitse 255 vrk,362 vrk valitse 347 vrk. Mikäli et ole käynyt varusmiespalveluksessa, jätä kohta tyhjäksi.

HSL-lomat ja luvattomat poissaolot: Jos sinulla on ollut HSL-lomaa tai luvattomia poissaoloja, laske ne näihin kohtiin. Päivät tulee laittaa oikeisiin kohtiin, jotta päivärahan korotuspäivien laskenta menisi oikein. Jos et ole kiinnostunut korotuspäivämääristä, voit laittaa kaikki poissaolopäivät vaikka ensimmäiseen kohtaan.

Lykkäykset: Jos työpalvelusi on keskeytynyt lykkäykseen, merkitse ensimmäinen lykkäyksen jälkeinen työpalvelupäivä kohtaan ’Siviilipalveluksen alkamispäivä’ ja laske koulutusjaksosi ja jo suoritetun työpalvelun päivät kohtaan ’Aiemmin suoritetun siviilipalveluksen määrä’.

Klikkaa  ’Laske’-painiketta ja laskuri laskee kotiuttamispäivän sekä päivärahan korotuspäivämäärät.

Koulutusjakson aloituspäivä

Pakollinen.

Aiemmin suoritettu siviilipalvelus

päivää

Aiemmin suoritettu varusmiespalvelu

päivää

Varusmiespalvelun määrätty pituus

Jos 180 pv, valitse 165. 270, valitse 255. 362, valitse 347.

HSL/poissaolot ennen päivärahan korotusta

päivää

HSL/poissaolot I korotuksen jälkeen

päivää, poislukien poissaolot II korotuksen jälkeen

HSL/poissaolot II korotuksen jälkeen

päivää